topblog Ivoire blogs

26/03/2019

How to change Mercedes remote frequency from 315mhz to 433mhz?

How to change Mercedes remote frequency from 315mhz to 433mhz, and the opposite… the machine to use is VVDI MB and Keydiy.

vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-01vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-02

Press the Mercedes remote key upper button and Keydiy display the frequency 314.99(mhz)

Put this remote key into the slot of VVDI MB.

Click on VVDI tool “Other Function”, then “Set key remote frequency”.

Select “433MHz” and then “Set Frequency”.

Set Frequency successfully.

Press “Unlock / lock” button of Mercedes key, then Keydiy display 433(mhz).

vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-03vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-04vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-4vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-6vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-7vvdi-mb-keydiy-change-mercedes-remote-315mhz-and-433mhz-8

 

In the same way, change 433mhz to 355mhz.

 

That’s all.

 

Thanks

 Source:http://blog.obdexpress.co.uk/2019/03/25/how-to-change-mer...

21/03/2019

2019 JMD Super-remote questions and answers

JMD Super-remote, available in mid-March 2019, comes with three types of remote control: DS, Ford and Buick Oncora. Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions. Super-remote control generate electronic sub computers in Handy-baby II.

So, what questions do you have about this Super-remote? this post answers 10 questions that customers may ask.

 

Question 1: When does Super-remote come on the market?

Answer: Super-Remote control will be available at the end of March 2019 and can be purchased by contacting agents.

 

Question 2: How much is the Super-remote pricing?

Answer: No pricing.

 

Question 3:How many models and functions of remote control are there?

Answer: Now there are three types of remote control: DS, Ford and Buick Encore.

The three styles have different shapes and the same functions.

jmd-super-remote

 

Question 4:What are the Super-remote supported Vehicles?

The type of chip supported by Super remote is the same as that of Super chip.

Including 4D/46/47/48/T5 chip types.

 

Specific support for remote control models can be seen in mobile phone APP 【Remote】-【JMD Remote】【JMD ELE-Remote】

jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote-06

 

Question 5:Does the Super-remote control contain chips?

Answer: Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions.

 

Question 6: How does Super-remote control generate electronic subcomputers?

 

Answer: Electronic subcomputers can be directly generated in Handy-baby Ⅱ.

——Handybaby Ⅱ【chip-fun】

——【Remote Transfer】

——Choosing the Corresponding Vehicle Type

——Analog key for Handy-Baby Ⅱ antenna

——Matching with equipment on board

——When the matching is successful, the super remote control is put into the coil to generate the remote control.

 

Question 7: Is Super-remote control wired or wireless?

Answer: Super-remote supports both wired and wireless burning.

After selecting the corresponding model, APP will prompt you to choose the burning mode.

(Some models only support wired connections.)

 

Question 8: How does the Super-remote control generate the corresponding remote ?

Answer: Cooperate with Handy-baby II and APP to generate remote control.

——APP【Remote】

——【JMD Remote】

——Choosing the Corresponding Vehicle Type

——Choose the generation mode

——1. Connect Handy-baby II generation (wired)

jmd-super-remote-07 jmd-super-remote-08

 

——2.Remote Placement in Handy-baby II Recognition Coil Generation (Wireless)

 jmd-super-remote-10

 

Question 9: How to match the Super-remote copy to get on the car?

Answer: Super remote control matching methods include manual matching and equipment matching.

jmd-super-remote-11

Matching remote control or all loss with JMD OBD.

 

Question 10 : Does JMD have ordinary remote control?

Answer: Super-remote control can be used as ordinary remote control. Ordinary remote control is planned.

 

 

Suggested feedback

 

Suggestions and Suggestions in the Use of Super Remote Control. Please give positive and timely feedback.

jmd-super-remote-12

www.obdexpress.co.uk

19/03/2019

Which tool can work Ford Transit to program key?

Have Ford Transit to program key? Superobd SKP900, OBDSTAR H100, OBDSTAR F100 can work? Read this post for answer.

 

  1. Just use Superobd SKP900 to program a 2011 Ford Transit connect under focus immo2 and it worked perfect.

skp-900-auto-key-programmer-32-7

 

  1. OBDSTAR F100 Ford Transit key programming with ALL KEYS LOST BYPASS OK.

 

  1. OBDSTAR F100 and OBDSTAR H100 share mostly the same functions.

Only the new H100 covers a few US ford more.

The MK7 Transit is listed.

obdstar-h100-ford-mazda-key-programmer-10

 

  1. obdstar h100

add new key ford s-max 2011 europe

I chose the region europe and wrong pin code

I changed the region to Asia and success key added

 

  1. Question:

I need to add a remote key, to a 2009 transit.

Adding a separate transponder what's easy.

Now I still need to add a remote.

I see these blue head, with remote and transponder.

And same model black remote, with separate transponder.

Will the cars accept these black remotes?

Both are tibbe 3button.

 

Answer: I used obdstar, selected asian,

 

This video is F100, it is updated as H100 now.

**The remote will work instant after programming a blue remotekey. (on a mk7)

So these remote teachings procedures apply to cars with separate remote.

or used Superobd skp900 remote control 2 minutes, ad100pro 7 minutes

 

FYI: Sometimes with such tools you need to try different models, systems, regions etc. Don't wanna play with tools like that? Go original MVP, AVDI and you will be happy...

 

http://blog.obdexpress.co.uk/2019/03/18/ford-transit-key-...